Nieuws
1 | 52 | 53 | 54 | 55 | 5
15-12-2014
Op zondag 21-12-2014 om 12:30 uur komt Corpex op t ... Lees meer
16-1-2014
Corpex Software heeft nu ook een app waarmee je on ... Lees meer
11-10-2011
UNIT4 introduceert ERP-systeem voor productiebedri ... Lees meer
23-9-2011
Wij zijn enorm trots u te mogen mededelen. Dat van ... Lees meer
3-8-2010
Corpex software beschikt nu over een uitbreid ... Lees meer
Home » Referenties » Machinebouw » Flex Industries

Flex Industries

Flex Industries produceert Conveyor systemen, kettingtransporteurs en complete handling systemen. Zo vertelt directeur Erwin van de Berkmortel: “Met dezelfde bezetting hebben wij een enorme groei gerealiseerd. Ons bedrijf is nu meer dan ooit afhankelijk van de automatisering met Corpex software. De snelle opstart, korte implementatietijd en de prima service is super. Terwijl de kosten lager uitvielen dan menig concurrent van Corpex software had opgegeven.”

“Kort samengevat ontwikkelen wij maatwerk transportbanden ten behoeve van verpakte producten. De productie is hoofdzakelijk gebaseerd op het samenstellen van standaardcomponenten die worden verwerkt in het eindproduct."

“Waarom wij Corpex software hebben aangeschaft? Wij beoogden een verbetering van de efficiëncy m.b.t. het ontwerpen, tekenen en produceren en dat is boven verwachting gerealiseerd. Klanten over de hele wereld kunnen nu de specificaties van de gewenste transportbanden via een WEB-interface invoeren. De configurator tekent het eindproduct in een gewenst formaat van het door de klant in gebruik zijnde tekenprogramma. Op basis van de klantgegevens maakt Corpex software een offerte en slaat de productsamenstelling (Bill of material) op in de Corpex software database. En wordt het een opdracht dan worden productieopdrachten gegenereerd en verloopt het hele achterliggende bedrijfsproces automatisch en volledig geïntegreerd. Van Planning, voorraadbeheer, bestellingen, inkoop, automatische tijdklokregistratie, nacalculatie tot en met de facturering en de financële boekingen.”