Nieuws
1 | 52 | 53 | 54 | 55 | 5
15-12-2014
Op zondag 21-12-2014 om 12:30 uur komt Corpex op t ... Lees meer
16-1-2014
Corpex Software heeft nu ook een app waarmee je on ... Lees meer
11-10-2011
UNIT4 introduceert ERP-systeem voor productiebedri ... Lees meer
23-9-2011
Wij zijn enorm trots u te mogen mededelen. Dat van ... Lees meer
3-8-2010
Corpex software beschikt nu over een uitbreid ... Lees meer
Home » Referenties » Architecten & ingenieurs » Vitrov bouw en vastgoed

Vitrov bouw en vastgoed

Vitrov bouw en vastgoed weet alles van gebouwen en adviseert u over uw huidige en toekomstige panden. Uw panden aanpassen aan nieuwe wetgeving, een onderhoudsplan, het realiseren van nieuwbouw of vastgoedtransacties? Vitrov neemt de verantwoordelijkheid voor uw bouwvraag en realiseren uw plannen. Vitrov voegt deskundigheid toe aan uw organisatie en zorgt voor een optimale inzet van de benodigde partijen. We doen dat op een pragmatische manier, die u zeker zal aanspreken.

”Wij hebben een passie voor bouwen en gebouwen en zien ieder bouwkundig probleem als een uitdaging”. Dat is de visie die Eric Damhuis uitdraagt met zijn Ingenieursbureau. Met het profiel van onze klant voor ogen geven wij “verfrissende adviezen”. Naast de kernactiviteiten beschikken wij over specialisten zoals op het gebied van brandveiligheid. Wij adviseren ook bij verbouwen van ziekenhuizen, inrichtingen en gevangenissen om maar eens wat te noemen.

Onze groei heeft ons genoodzaakt te automatiseren. Om tot een gedegen keuze te komen hebben wij onze wensen, eisen en “nice to have” vastgelegd en gebruikt. De kern van de zaak bij de keuze was dat het een bouw gerelateerd pakket moest zijn met een volledige integratie van alle bedrijfsprocessen en met een makkelijke en transparantie manier van werken“. Het gaat in de bedrijfsvoering immers al lang niet meer om slechts het “uurtje, factuurtje principe”

Bij de pakketselectie viel al snel onze keuze op Corpex software vanwege specifieke functies zoals de tekening administratie maar zeker ook vanwege de goede referenties die zij in onze branche hebben” aldus Eric Damhuis.