Nieuws
1 | 52 | 53 | 54 | 55 | 5
15-12-2014
Op zondag 21-12-2014 om 12:30 uur komt Corpex op t ... Lees meer
16-1-2014
Corpex Software heeft nu ook een app waarmee je on ... Lees meer
11-10-2011
UNIT4 introduceert ERP-systeem voor productiebedri ... Lees meer
23-9-2011
Wij zijn enorm trots u te mogen mededelen. Dat van ... Lees meer
3-8-2010
Corpex software beschikt nu over een uitbreid ... Lees meer
Home » Referenties » Advies » Cauberg-Huygen RI

Cauberg-Huygen RI

Cauberg-Huygen Raadgevende Ingenieurs B.V. , met ongeveer 170 medewerkers, verdeeld over vestigingen in Amsterdam, Den Bosch, Maastricht, Rotterdam en Zwolle, levert Cauberg-Huygen Raadgevende Ingenieurs BV (CHRI) een uitgebreid adviespakket op het gebied van akoestiek, bouwfysica, binnenmilieu, duurzaam bouwen, milieu- en trillingstechniek, en brandveiligheid. In 2003 koos CHRI voor Corpex software.

"Gezien de eisen en de hoge snelheid van werken van tegenwoordig is het belangrijk om pijlsnel te weten wat de financiële status van een project is", zegt Frank Roex, directeur Finance & Control. "Door de veelheid aan projecten en dito werkzame projectleiders werd het lastig voor ons om hier efficiënt mee om te gaan. Het tijdig registreren van alle uren en het tijdig factureren, waren hierbij onze grootste zorg. Want niet alleen de klant wil snel duidelijkheid over de financiële stand van zijn project. Ook de meer dan zestig projectleiders op onze vijf kantoren willen adequaat op de hoogte zijn van het onderhanden werk, de voortgang, de realisatie en de openstaande posten van hun projecten."

Corpex software is binnen Cauberg-Huygen ingericht om via verschillende dwarsdoorsnede de prestaties binnen de projecten, afdelingen en vestigingen te kunnen volgen. Rapportages binnen Corpex software voorziet de organisatie op verschillende niveaus van sturende informatie.