Nieuws
15-12-2014
Op zondag 21-12-2014 om 12:30 uur komt Corpex op t ... Lees meer
16-1-2014
Corpex Software heeft nu ook een app waarmee je on ... Lees meer
11-10-2011
UNIT4 introduceert ERP-systeem voor productiebedri ... Lees meer
23-9-2011
Wij zijn enorm trots u te mogen mededelen. Dat van ... Lees meer
3-8-2010
Corpex software beschikt nu over een uitbreid ... Lees meer
Home » Referenties

Referenties

Onderstaand een overzicht van onze klanten:

Met ruim 20 jaar specialistische ervaring op het gebied van aandrijftechniek is HydroPneuMotion een toonaangevende onderneming op het gebied van hydrauliek, pneumatiek en elektromechanische aandrijving.

Er is een goede reden voor Vitrov. Onze specialistische kennis van bouw en gebouwen zorgt voor degelijke beslissingen. Met Vitrov krijgt u niets meer en niets minder dan deskundigheid en heldere adviezen van heldere mensen.

De Zoogdiervereniging zet zich in voor de studie en de bescherming van alle in het wild levende zoogdieren en hun leefgebieden. De Zoogdiervereniging is zowel nationaal als internationaal actief.

In 12,5 jaar zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf wat gespecialiseerd is in het vervaardigen, repareren en aanpassen van sloop- en grondverzetmaterieel en het leveren van Hardox slijtdelen. Al onze producten worden in onze werkplaats in Nederland vervaardigd, en daar zijn wij trots op!

Flex Industries is gespecialiseerd in het engineeren en leveren van een breed assortiment conveyor systemen, kettingtransporteurs, complete handling systemen en aluminium constructiesystemen. We zijn een partner van Bosch Rexroth en leveren het programma van Bosch Rexroth voor flexibele constructiesystemen en intern transport systemen op de Benelux markt. We hebben een grote ervaring in het slim oplossen van technische vraagstukken en nemen graag de uitdagingen aan om bij te dragen aan een efficiëntere workflow bij onze klanten.

Het Oversticht is een genootschap tot bevordering en instandhouding van het stedelijk en landelijk schoon en expertisecentrum voor ruimtelijke kwaliteit en ruimtelijk erfgoed.

Stichting Bargerveen levert wetenschappelijk onderbouwde ecologische kennis en vertaalt deze naar de praktijk. Op deze manier dragen we bij aan het behoud en herstel van biodiversiteit. De Stichting Bargerveen richt zich met name op de fauna.