Nieuws
15-12-2014
Op zondag 21-12-2014 om 12:30 uur komt Corpex op t ... Lees meer
16-1-2014
Corpex Software heeft nu ook een app waarmee je on ... Lees meer
11-10-2011
UNIT4 introduceert ERP-systeem voor productiebedri ... Lees meer
23-9-2011
Wij zijn enorm trots u te mogen mededelen. Dat van ... Lees meer
3-8-2010
Corpex software beschikt nu over een uitbreid ... Lees meer
Home » Over ons » Vacatures

Vacatures

Telefonische Acquisitie sales (12-20uur)

Wij zijn een enthousiaste en gedreven organisatie, gespecialiseerd in ERP en CRM software voor het MKB gevestigd in Eindhoven. Wij zijn op zoek naar een gedreven Telefonische Acquisitie medewerker! Ben jij de sales topper die op een authentieke en creatieve manier telefonisch afspraken kan scoren? Lees dan snel verder!

Wat wordt je uitdaging?

Je vindt het leuk om telefonisch contact te onderhouden met potentiële klanten en beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht. Doel is om vanuit een lijst met koude leads tot afspraken te komen voor je team genoten en de telefonische opvolging van je leads. Je hebt als eerst contact met de potentiële nieuwe klant. Je bent dan ook het visitekaartje van de organisatie. Je krijgt energie van het scoren van een afspraak en houdt de ontwikkeling van de potentiële klanten graag in de gaten. Het gaat om een parttime functie en de uren zijn flexibel in te delen binnen kantoortijden.

 Wat wordt je geboden?

  • Onderdeel uitmaken van een enthousiast, gemotiveerd team;
  • Markt conform basissalaris + een stimulerende bonusregeling per gemaakte afspraak;
  • Veel zelfstandigheid;

 Wat wordt van je verwacht?

  • Voorkeur voor enkele jaren ervaring met koude acquisitie (B2B);
  • Voorkeur voor enkele jaren sales ervaring, je motivatie is belangrijker;
  • Je woont in een straal van ca. 30 kilometer rondom Eindhoven;
  • Je bent tussen de 12 tot 20 uur per week beschikbaar binnen kantoortijden;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je hebt doorzettingsvermogen;

 Waar ga je werken?

Corpex is een ambitieuze en enthousiaste organisatie, we hebben een sterke positie in onze markt. Door de servicegerichtheid en betrokkenheid bouwen wij langdurige relaties uit tot een partnership. De software oplossingen zijn door de jaren heen doorontwikkeld, zeer professioneel en sluiten daarom perfect aan op de wensen van onze klanten. Binnen het bedrijf maak je onderdeel uit van een betrokken team waarin gebruik wordt gemaakt van ieders expertise. De organisatie kenmerkt zich als een platte organisatie, grote onderlinge betrokkenheid met een open cultuur. Je hebt veel vrijheid in het uitvoeren van je New Business doelen. Waar nodig krijg je de ondersteuning om de acquisitie technieken te optimaliseren

Meer weten of direct solliciteren?

Als je je herkent in de bovenstaande beschrijving, neem dan vrijblijvend contact op met Fred Booms:    Telefoon 040-291 20 00 of mail fbooms@corpex.nl.