FAQ

Hieronder vind u een overzicht van de meest gestelde vragen.


Wat is Corpex ERP software?

Het Corpex software ERP-systeem zorgt voor een optimale integratie van al uw bedrijfsprocessen. U voert de benodigde gegevens één keer in en alle betrokken afdelingen zijn direct op de hoogte. Bovendien heeft u ieder moment van de dag alle procesinformatie voorhanden.

De Corpex software bestaat uit kleinere programmaonderdelen (modules) die ingericht zijn voor specifieke processen zoals projectadministratie, voorraadbeheer, urenregistratie en planning. De Corpex software ERP-modules zijn zo ingericht dat u direct aan de slag kunt ook als u niet alle benodigde gegevens paraat heeft. Modules zijn in een later stadium altijd toe te voegen en worden regelmatig verbeterd. Bovendien kunt u de standaardsoftware op een hoop vlakken aanpassen aan uw wensen. Kortom: met Corpex ERP-software heeft u eenvoudig controle over alle bedrijfsprocessen.


Wanneer is het interessant om Corpex Software aan te schaffen?

Bedrijven zijn altijd geholpen met het vastleggen, structureren en stroomlijnen van hun bedrijfsprocessen. Of u nu een kleine of grote onderneming hebt! Vaak wordt beweerd dat aanschaf van ERP software een flinke kostenpost met zich meebrengt. Corpex geeft hier een andere wending aan! U kunt gewoon starten met een minimale investering en het pakket met u mee laten groeien. Naast dat dit kostenvoordelen meebrengt zal het u in de toekomst flink wat tijd besparen, omdat u op het moment van groei volledig bekend met deze manier van werken. Uw nieuwe medewerkers zullen dan ook meteen leren werken op de manier zoals het moet.


Hoe kunt u zich beter oriŽnteren op de aanschaf van ERP software?

Uw bedrijf is uniek en zal zaken altijd op een bepaalde manier doen. Om voor u zelf inzichtelijk te maken wat echt van belang is, doet u er verstandig aan om een duidelijk beeld te vormen over uw toekomstige bedrijfsprocessen. Een plan van eisen opstellen en kijken welke partijen het beste bij u passen is hiervan een onderdeel. Aan de hand van deze eisen houdt u een X aantal leveranciers over die mee gaan in uw selectieprocedure.

Er zijn vele zaken waar u op moet letten. Niet alleen de aanschafprijs is van belang, ook de implementatie (waar vaak verborgen kosten zitten) is iets wat u niet moet vergeten. Hoeveel tijd neemt dit in beslag, wie doet dit, wie is het aanspreekpunt, hoe flexibel wordt er omgegaan met meerwerk…    

Indien u wilt weten hoe Corpex hiermee omgaat kunt u contact opnemen met de verkoop afdeling op het nummer 040-2912000 of via
sales@corpex.nl .


Hoe kan ik meer informatie krijgen over Corpex en haar producten?

Op de website onder “info aanvragen” kunt u meer informatie aanvragen over ons bedrijf en de producten. Indien u het contactformulier invult zullen wij dezelfde dag nog contact met u opnemen om de juiste documentatie toe te sturen.


Kan support mijn computer overnemen?

Indien u een supportvraag hebt kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact met ons opnemen op het nummer 040-2912000.
Onze support afdeling zal u het antwoord op de vraag rechtstreeks kunnen geven of vragen in te loggen op onze ISL verbinding. U dient dan HIER te klikken
. Teamviewer 10 wordt gestart en onze support afdeling neemt als ware uw scherm over en kan zo uw probleem oplossen.


Hoe werkt de procedure voor een gratis consult?

Corpex biedt de mogelijkheid om u te helpen bij een globale inventarisatie van uw wensen pakket. Deze inventarisatie dient als een hulpmiddel om u traject soepeler te laten verlopen.  De consultant bespreekt met u de belangrijkste zaken die van toepassing zijn op uw ERP traject en zorgt ervoor dat de zaken die u wellicht vergeet ook worden opgepakt. Corpex biedt u een uur gratis consult aan! Of u nu wel of niet voor ons kiest!


Wanneer zijn er Corpex trainingsdagen?

Elk halfjaar beginnen de nieuwe trainingen voor Corpex. Het trainingsschema kunt u vinden in het afgeschermde gedeelte van de Corpex website. U komt in dit beschermde gedeelte door op de knop ”inloggen” te klikken, die zich bevind op www.corpex.nl .