Nieuws
1 | 52 | 53 | 54 | 55 | 5
15-12-2014
Op zondag 21-12-2014 om 12:30 uur komt Corpex op t ... Lees meer
16-1-2014
Corpex Software heeft nu ook een app waarmee je on ... Lees meer
11-10-2011
UNIT4 introduceert ERP-systeem voor productiebedri ... Lees meer
23-9-2011
Wij zijn enorm trots u te mogen mededelen. Dat van ... Lees meer
3-8-2010
Corpex software beschikt nu over een uitbreid ... Lees meer
Home » Branches » Service- en onderhoud

Service- en onderhoud

Corpex ontwikkelde specifiek ERP-software voor service- en onderhoudsbedrijven. De afgelopen jaren leverde Corpex software voor bedrijven actief op het gebied van o.a. interieurbouw, installatie- en elektrotechniek, hekwerken, klimaatbeheersing en transportmiddelen. Zo bouwde Corpex een hoop expertise binnen de service- en onderhoudsbranche.

functioneel en afgestemd
De functionaliteit van Corpex software voor service & onderhoud is volledig afgestemd op de behoefte van ondernemingen binnen deze branche. De software voegt nuttige functies als onderhoudsadministratie en -planning, relatiebeheer, facturering en werkorderadministratie samen in één compleet systeem voor uw projecten en meldingen.

praktisch en overzichtelijk
Corpex software maakt het administreren en beheren van uw projecten makkelijk en overzichtelijk. Het systeem plant automatisch onderhoudsbeurten, houdt de historie van services en reparaties bij, verwerkt werkorders en biedt ruimte voor meerdere onderhoudscontractvormen. Zo kunt u uw werk doen, Corpex software maakt het overzichtelijker en makkelijker.