Nieuws
1 | 52 | 53 | 54 | 55 | 5
15-12-2014
Op zondag 21-12-2014 om 12:30 uur komt Corpex op t ... Lees meer
16-1-2014
Corpex Software heeft nu ook een app waarmee je on ... Lees meer
11-10-2011
UNIT4 introduceert ERP-systeem voor productiebedri ... Lees meer
23-9-2011
Wij zijn enorm trots u te mogen mededelen. Dat van ... Lees meer
3-8-2010
Corpex software beschikt nu over een uitbreid ... Lees meer
Home » Branches » Advies bedrijven

Advies bedrijven

Adviesbedrijven kennen we in vele soorten en maten. Omdat het maken van uren het hart is van uw bedrijf, is het cruciaal dat juist die uren goed geregistreerd worden.

Uurtje - factuurtje

Het klinkt wellicht een beetje simpel. Maar kort samengevat komt het hier wel op neer binnen uw onderneming. Het maken van uren is uw productie. Zonder deze uren, kunt u dan ook geen factuur maken. Daarom is het essentieel dat u ieder uur wat u gemaakt heeft, eenvoudig door kunt factureren. Eenvoudige fiateringsslagen en eenmalige opslag van gegevens is hierbij van belang.

Uw projectadministratie op orde

Door het registreren van uw voorcalculatie, kunt u een goede start maken met het neerzetten van een complete projectadministratie. Denkt u bijvoorbeeld aan het plannen van deze activiteiten. Zaken als documentenbeheer, email registratie en andere zaken op projectniveau is mogelijk binnen Corpex. Zo heeft u meer dan alleen inzage in de voortgang van uw project in termen van aantal uren & geld. Maar ook heeft u het volledige projectdossier met 1 druk op de knop inzichtelijk.

Inzage in effectiviteit, targets en opbrengsten per man

Door het ingeven van roosters, aanwezigheidspercentages en de hierop voorgebouwde targets per persoon, kunt u direct inzage krijgen in de prestaties van de man. U zet targets af tegen de daadwerkelijk gemaakte uren van de persoon (bijvoorbeeld directe vs indirecte uren). Management informatie over afdelingen, competenties en vestigingen heen is natuurlijk ook goed geregeld in Corpex Projectadministratie Software.